2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcı münasebetiyle toplantı gerçekleşti.

Toplantıya, Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin, Şube Müdürleri, Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü öğretmen ve öğrencileri tam kadro katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin, “Çalışmaları ile takdir gören okullarımızdan birisi olan Bahçeşehir Koleji’nin önümüzdeki eğitim-öğretim yılını da başarılı bir şekilde tamamlayacağına olan güvenimiz tamdır. Yeni eğitim-öğretim yılının hazırlıklarının tamamlamış öğrencilerini bekleyen bir okul ve kadroya başarılar diliyorum. "dedi.

Yeni dönemde başarılarına yeni hedeflerle ilerleyeceklerini dile getiren Bahçeşehir Koleji Müdürü Özcan Gökçe, 2023-2024 eğitim-öğretim yılını değerlendirerek 2024-2025 eğitim-öğretim planlamasını, beklentileri ve eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile ilçede hizmet veren Bahçeşehir Koleji’nin dünya standartlarında bir eğitim için bulunmaz bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Gökçe, Katılımlarından dolayı Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin, Şube Müdürleri Mehmet Yılmaz, Yahya Acer, İsmail Bayazıt ve Bünyamin Özdemir’e teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 08 24 At 13.45.17 (1)

Muhabir: Eda Yamanlı