Afşin Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek bayramlaşma programının detaylarını açıkladı.

Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, basın mensupları ve vatandaşların katılımıyla düzenlenecek program, bayramın ilk günü 30 Mart 2025 Pazar günü gerçekleşecek.

Bayramın ilk günü saat 11.00-12.00 arasında Afşin Öğretmenevi’nde geniş katılımlı bir bayramlaşma töreni yapılacak. Kaymakamlık tarafından düzenlenen programda, protokol üyeleri ve vatandaşlar bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaşacak.

Öğretmenevindeki törenin ardından ilçe protokolü, görev başındaki kamu görevlileri ile şehit ve gazi ailelerini ziyaret edecek. Program kapsamında gerçekleştirilecek ziyaretler şu şekilde planlandı:

12:00 - 12:30 → İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyareti

12:30 - 13:00 → İlçe Jandarma Komutanlığı Ziyareti

13:00 - 13:30 → Afşin Devlet Hastanesi Ziyareti

13:30 - 14:00 → İtfaiye Şube Müdürlüğü Ziyareti

14:00 ve sonrası → Şehit ve Gazi Aileleri Ziyareti

Birlik ve beraberlik içinde geçmesi beklenen bayramlaşma programı, vatandaşların bayram sevincini paylaşmasına vesile olacak. Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, tüm vatandaşları programa katılmaya davet etti.

Muhabir: Deniz Doğan