Seçmen kütüğü listeleri bugün 08.30 itibarıyla muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.

Afşin'de Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıkarıldı (7)

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) hazırladığı seçim takvimine göre muhtarlık bölgesi askı listeleri, 17 Ocak Çarşamba gününe kadar askıda kalacak.

Afşin'de Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıkarıldı (5)

Beyceğiz Mahalle Muhtarı Gökhan Arslan, “31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için, seçmen listeleri bugün elimize ulaştı. Seçmenler, internet üzerinden de nerede oy kullanacaklarını öğrenebilirler. Seçmen sorgulama için iki farklı yol bulunuyor. Vatandaşlar, Yüksek Seçim Kurulunun resmi internet sitesinden veya e-devlet üzerinden sorgulamayı yapabilirler. Vatandaşlar, 1 Ekim sonrası yaptığı adres değişiklikleri ilişkin ise Yüksek Seçim Kurulunun kararını bekleyecek” diye konuştu.

Afşin'de Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıkarıldı (10)

Dedebaba Mahallesi Muhtarı İsmet Taşkın ve Yeşilyurt Mahallesi Ömer Sökmen ise seçmenlerin kayıtlarını kontrol etmek için son güne kadar beklememeleri konusunda uyardı.

Afşin'de Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıkarıldı (1)Afşin'de Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıkarıldı (8)Afşin'de Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıkarıldı (4)Afşin'de Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıkarıldı (2)Afşin'de Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıkarıldı (3)

Kaynak: DENİZ DOĞAN