Osmaniye'de yaşayan Afşinli iş insanı ve AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, memleketinden gelen genç sporcuları sıcak bir ortamda misafir etti. Afşin Teaş İstiklal Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Binboğa, hem memleket hasreti giderdi hem de öğrencilere moral verdi.
Aslen Afşin’in Altunelma Mahallesi’nden olan Mehmet Sadi Binboğa, Osmaniye’de gerçekleştirilen okul sporları atletizm bölge yarışmaları için kente gelen 15 öğrenci ve 3 öğretmeni yemekte ağırladı. Samimi geçen buluşmada öğrencilerle yakından ilgilenen Binboğa, Altunelmalı olduğunu vurgulayarak öğrencilerle ortak bir gönül bağı kurdu.
Buluşmada Osmaniye hakkında bilgiler veren Binboğa, öğrencilerin eğitim hayatı ve spora olan ilgileri üzerine sohbet etti. “Pırıl pırıl gençlerimizsiniz. Sizleri iki gün boyunca Osmaniye’de misafir etmekten büyük memnuniyet duyacağım,” diyen Binboğa, öğrencilere ailelerine ve öğretmenlerine selam gönderdi.
Okul Aile Birliği Başkanı Zafer Terzi, Mehmet Sadi Binboğa’ya gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla teşekkür ederek şu sözleri kullandı: “Sayın Başkanımızın hemşehrilerimize ve öğrencilerimize gösterdiği bu ilgi bizleri çok mutlu etti. Okul yönetimi, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.”
Afşin’i temsilen yarışmalara katılan genç sporcular, böyle bir karşılama ile motive oldular.