T.C. Göksun 1. Asliye Hukuk Mahkemesinden / Başkanlığı Tarafından Dava Dilekçesi ve Duruşma Gününün İlanen Tebliği Yapılacaktır
İlan.gov.tr’ de verilen bilgilere göre;
İlan
BAŞKANLIĞINDAN
ESAS NO : 2024/308 Esas
DAVALI : MELEK SAZ - 397*****746, ALİ ve FINDIK kızı, 20/05/1965 dogumlu,KAHRAMANMARAŞ ili, ONİKİŞUBAT ilçesi, ŞAHİNKAYASI mah/köy, 141 Cilt, 59 Aile sıra no, 47 sırada nüfusa kayıtlı
Davacı tarafından aleyhinize açılan Kamulaştırma (Kamulaştırma Yoluyla İrtifak Hakkı Tesisi) davasının yapılan yargılamasında;
Mahkemenizce dava dilekçesinde ve uyap sistemindeki adresinize bilirkişi raporları ve duruşma gününü bildirir davetiye çıkarılmış ancak belirtilen adresinizden tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından bilirkişi raporu ve duruşma gününün ilanen tebliğine karar verilmiştir.
27/02/2025 tarihli bilirkişi raporu sonuç kısmı : Kamulaştırılacak alanın kıymek takdirinin toplam 32.175,78-TL olduğu, dahili davalının hissesine düşen alanın ise kıymet takdirinin 461,40-TL olduğu kanaatine varılmıştır.
Durusma Günü: 07/05/2025 günü saat: 11:03'da duruşmada bizzat hazır bulunmanız, veya kendinizi bir vekille temsil ettirmeniz, Aksi taktirde H.U.M.K.'nun 3156 sayılı yasa ile değişik 213/2 maddesi uyarınca yargılamaya yokluğunuzda devam olunacağı hususu, Dava Dilekçesi ve duruşma günü yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.