Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda önemli dereceler elde eden öğrencileri makamında ağırlayarak tebrik etti.
Baydur, Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye birincisi olan Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Yiğit Karaokur ve Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge birincisi ve Türkiye finalisti olan Ali Bolat'ı üstün başarılarından dolayı kutladı. Öğrencilerin azimli çalışmaları ve gayretlerinin takdire şayan olduğunu vurguladı.
Ziyarette, öğrencilerin bu başarısında büyük rol oynayan Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Gürün, Müdür Yardımcısı Mustafa Duman ile Meslek Dersleri Öğretmenleri Muharrem Gökçeli, Seyfullah Bozgeyik ve Ali Demirel de hazır bulundu. İl Müdürü Baydur, okul idarecileri ve öğretmenlere öğrencilere verdikleri destek ve eğitime sundukları değerli katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.