Afşin Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü Mulla Akpınar ve İlçe Nüfus Müdürü Hazret Karakaş, Yeşil Afşin Gazetesi’ni ziyaret etti.
Ziyarette İmtiyaz Sahibi Selçuk Kösebalaban ve Yeşil Afşin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Deniz Doğan ile yerel basının önemi konuşuldu. Gazete ve internet haber sitesinde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinin yapılırken aynı zamanda yerel basının sorunları, ihtiyaçları ve çözüm önerileri görüşüldü.
Basın kuruluşlarının ve basın çalışanlarının yanında olduklarını ifade eden İlçe Yazı işleri Müdürü Akpınar, “Demokrasinin en etkin şartlarından birinin özgür ve tarafsız basın olmasıdır. Basının, kamuoyunun bilgilendirilmesi, taleplerinin yansıtılması, toplumsal kanaat ve düşüncelerinin oluşmasında en büyük paya sahip olduğunu yaptığınız çalışmalarla gösterdiğiniz ve Afşin’e kattığınız değerler için teşekkür ediyorum, yayın ve çalışma döneminde başarılar diliyorum” dedi.
Nüfus Müdürü Hazret Karakaş ise, tarafsız ve hızlı haberciliği ile Afşin’de yürüttüğünüz çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum diyerek, gazetemiz yetkililerine ve çalışanlarına başarı ve kolaylıklar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi Selçuk Kösebalaban ise, ziyarette bulunan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mulla Akpınar ile Nüfus Müdürü Hazret Karakaş’a teşekkür etti.