Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Başüstü Mahallesindeki kırsal konut yapım çalışmalarına incelemelerde bulundu.
Sarıdoğan, asrın felaketinden etkilenen yoğun bir şekilde devam eden konut çalışmalarının bir an önce tamamlanarak vatandaşların konutlarına taşınmasının sağlanması hususunda firma yetkilileri ile görüşme yaptı.
Kaymakam Sarıdoğan, konutların en kısa sürede tamamlanarak depremzede vatandaşlara teslim edilmesinin önemine vurgu yaptı. Sarıdoğan, "Depremzede vatandaşlarımızın en kısa sürede güvenli ve sağlam konutlara kavuşmaları için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Firma yetkililerinden aldığımız bilgilere göre projeler planlanan sürede ilerliyor. Amacımız, vatandaşlarımızın yeni yuvalarına bir an önce kavuşmasıdır" dedi.
Firma yetkilileri, Kaymakam Sarıdoğan'a projelerin son durumu hakkında bilgi vererek, konutların inşaatının hızla devam ettiğini belirtti. Yetkililer, konutların belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanarak depremzede vatandaşlara teslim edileceğini ifade etti.