Kahramanmaraş İl Müftülüğü, Ramazan ayının manevi atmosferinde, 6 Şubat depremlerinde yakınlarını kaybeden müftülük personeli için Şairler Tepesi'nde anlamlı bir iftar programı düzenledi. Programa, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan üst düzey yetkililer de katılarak depremzede personelin acısını paylaştı.
İftar programında, depremde sevdiklerini yitiren müftülük personeli bir araya gelerek dayanışma ve kardeşlik duygularını paylaştı. Hüzünlü anların yaşandığı buluşmada, dualar edildi ve depremde hayatını kaybedenler rahmetle anıldı.
Programa katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Döner Sermaye Daire Başkanı Zeynel Abidin Akduman, yaptığı konuşmada depremin yaralarını sarmak için her zaman destek olacaklarını vurguladı. Akduman, "Sizler bizim ailemizsiniz, acılarınızı paylaşıyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz" dedi.
Mühtedi Çalışmaları ve Yurtdışı Sosyal İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Sevde Düzgüner de Ramazan ayının önemine değinerek, "Bugün burada, aynı duanın içinde buluşarak kaybettiklerimizi rahmetle anıyor, birbirimize destek olmanın huzurunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.