Afşin’de güzellik ve bakım sektörüne iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Özge Aksu Güzellik Stüdyosu, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa MHP KAÇEP İlçe Başkanı Neslihan Kızılay ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreni, dualar eşliğinde kurdele kesimiyle başladı. Daha sonra işletme sahibi Özge Aksu, davetlilere salonu gezdirerek sundukları hizmetler hakkında bilgi verdi. Sektörde uzun yıllardır edindiği deneyimi Afşin halkıyla buluşturmanın gururunu yaşadığını belirten Aksu, müşteri memnuniyetine öncelik verdiklerini vurguladı.
Özge Aksu Güzellik Stüdyosu’nda kaş tasarımı ve bıyık alımı, profesyonel makyaj, lazer epilasyon, manikür & pedikür, cilt bakımı, dövme silme ve ağda hizmetleri verilecek. Ayrıca, güzellik uygulamalarında dünya markası ürünler kullanılacak.
Modern dekorasyonu ve hijyenik ortamıyla dikkat çeken stüdyo, uzman ekibiyle müşterilerine güvenli ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.
Atatürk Caddesi, Koray Ayakkabı’nın 2. katında hizmete giren Özge Aksu Güzellik Stüdyosu, Afşin halkına yenilikçi ve profesyonel güzellik çözümleri sunmayı amaçlıyor.