Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, İlçe Jandarma komutanı Yarbay Özgür Gümüşay, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Topal, Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Burak Gül, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut ile birlikte, elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden "Güven" ailesinin Arıtaş Mahallesindeki taziye evine ziyarette bulundu.

Kaymakam Sarıdoğan, acılı aileye üzüntülerini paylaştıklarını belirterek, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı diledi.

Trafik Kazası Sonucu Vefat Eden Aileye Taziye Ziyareti1Trafik Kazası Sonucu Vefat Eden Aileye Taziye Ziyareti2Trafik Kazası Sonucu Vefat Eden Aileye Taziye Ziyareti4

  • Beta
Beta Özelliği
Muhabir: Eda Nur Aydoğan