Türkiye genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla düzenlenen denetimler, Afşin’de de uygulandı.

Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik uygulamaları, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürütüldü. Özellikle motosiklet kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde ehliyetsiz, kasksız ve plakasız motosiklet kullanımı sıkı bir şekilde kontrol altına alındı.

Afşin’de 100’Den Fazla Motosikletli Sürücüye Ceza Kesildi (9)

Yapılan kontrollerde 100’ü aşkın motosiklet sürücüsüne çeşitli trafik ihlallerinden dolayı cezai işlem uygulandı. Kurallara aykırı kullanılan motosikletler ise trafikten men edilerek otoparka çekildi. Bu kapsamda güvenlik güçleri, denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Yetkililer,

trafik kazalarının önüne geçmek için denetimlerin artırılacağını ve özellikle gençlerin motosiklet kullanımı konusunda bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade etmişti. Bu çerçevede yapılan uygulamalar, trafikte daha güvenli bir Afşin hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Afşin’de 100’Den Fazla Motosikletli Sürücüye Ceza Kesildi (7)

Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları trafik kurallarına uymaları konusunda uyararak, “Trafik kuralları hepimizin güvenliği için var. Denetimler aralıksız sürecek” mesajını verdi.

Afşin’de başlayan bu sıkı denetimler, trafik kültürünün güçlendirilmesi ve kazaların en aza indirilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Afşin’de 100’Den Fazla Motosikletli Sürücüye Ceza Kesildi (5)Afşin’de 100’Den Fazla Motosikletli Sürücüye Ceza Kesildi (6)Afşin’de 100’Den Fazla Motosikletli Sürücüye Ceza Kesildi (1)Afşin’de 100’Den Fazla Motosikletli Sürücüye Ceza Kesildi (2)

Muhabir: Esra Yalçın