Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Doç. Dr. Fatih Kurt, Kahramanmaraş'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Kentteki programlarına İl Müftüsü Abdurrahman Kotan'ı makamında ziyaret ederek başlayan Doç. Dr. Kurt, Müftü Kotan'a yürüttüğü çalışmalarından dolayı bir hediye takdim etti.

Doç. Dr. Fatih Kurt Kahramanmaraş'ta Ziyaretlerde Bulundu1

Ziyaretlerinin devamında Doç. Dr. Kurt, İlim Yayma Cemiyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenen Eğitime Destek Platformu toplantısına katıldı. Burada yaptığı konuşmada aile yapısının korunmasının ve gençlerin milli-manevi değerlerle yetişmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Doç. Dr. Fatih Kurt Kahramanmaraş'ta Ziyaretlerde Bulundu2

Doç. Dr. Kurt'un bir sonraki durağı ise 7 Hilal Derneği'nin programı oldu. Burada da aile teması üzerine bir konuşma yapan Kurt, ailenin toplumu ayakta tutan temel kurum olduğuna dikkat çekti.

Doç. Dr. Fatih Kurt Kahramanmaraş'ta Ziyaretlerde Bulundu3

Muhabir: Eda Yamanlı