Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde depremde hayatını kaybeden öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar anısına "Saygı Yürüyüşü" düzenlendi.
Yürüyüşe İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. M. Esat Coşan Camii önünden başlayan yürüyüş, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde son buldu. Katılımcılar, ellerinde taşıdıkları pankartlar ve yaktıkları ışıklarla depremde hayatını kaybedenleri andı.
Yürüyüş sonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Kösekul’un yaptığı açıklamada, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dilendi. Ardından, 6 Şubat depremleriyle ilgili bir öğretmen tarafından yazılan şiir okundu. Bu duygusal anlar, katılımcıları derinden etkiledi.
Etkinlik sonunda, Kızılay ve MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından katılımcılara çorba ikram edildi.