Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alıyor

İlan.gov.tr’den alınan bilgiye göre:

T.C.                        

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN                        


"Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Koşulları Yönergesi (bakınız: (https://personel.mu.edu.tr/) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır."                        
Üniversitemiz öğretim üyesi kadrolarına tüm başvurular https://muybis.mu.edu.tr/atama/ilanlar  adresi üzerinden "Üniversitemiz Öğretim Üyesi Kadroları Elektronik Başvuru Kılavuzu" doğrultusunda hazırlanarak elektronik ortamda alınacaktır.                        
GENEL AÇIKLAMALAR:                        
1) Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekir.                        
2) Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayın tarihinden itibaren en az 15 (on beş) gündür. (Islak imzalı dilekçelerin ilan başvuru süresi içerisinde Üniversitemiz kayıtlarına alınmış olması gerekmektedir. Postada yaşanan gecikmelerden dolayı, süresi içinde Üniversitemize ulaşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.)                        
"3) Sistem üzerinden tamamlanmayan taslak durumundaki başvurular ve eksik bilgi/belgesi olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. (Elektronik ortamda yapılan başvurularda istenen tüm bilgi ve belgeler gerektiğinde adaylardan fiziki olarak istenebilecektir.)"                        
4) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.                        
5) Doktor öğretim üyesi kadrolarına, doçent ünvanını almış olanlar ile profesörler başvuru yapamazlar.                        
6) Hizmet Belgesi Üniversitemiz dışından müracaat edecekler için istenmektedir.                        
7) (*) Adayların "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik"in ilgili maddelerinde belirtilen yabancı dil şartını yerine getirmesi gerekmektedir.                        
8) Mecburi hizmet yükümlülükleri olanların 2547 sayılı Kanun’un 35 inci maddesinin üçüncü fıkrasında belirtilen eş durumu veya sağlık mazeretlerine ilişkin belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.                        
9) Üniversite uygun gördüğü takdirde ilanın her aşaması iptal edilebilir.                        
"10) Başvuruda istenen aşağıda belirtilen tüm belgelerin  https://muybis.mu.edu.tr/atama/ilanlar  adresi üzerinden elektronik olarak yüklenmesi gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar, Öğretim Üyesi Kadroları Elektronik Başvuru Kılavuzuna
sisteme giriş yaptıkları takdirde erişebileceklerdir."                        
BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER                        
"1-Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçesi ( https://personel.mu.edu.tr/tr/dokuman adresindeki Atama Belgeleri sekmesi altında yer alan Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçe Örneği ), ( İlgili sekmeden indirilecek dilekçe örneğinin, doldurulduktan sonra ıslak  olarak  imzalanması  ve  bu  şekliyle  taranarak  sisteme  yüklenmesi  gerekmektedir.)  Ayrıca  dilekçenin  aslının  başvuru  süresi  içerisinde;  Profesör  ve  Doçent  kadrolarına  başvuracak  adaylar  için  Üniversitemiz  Personel  Dairesi Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adaylar için ilgili Fakülte Dekanlığına iletilmesi gerekmektedir. Elektronik başvuruyu tamamlayan adayların dilekçe haricinde elden/posta ile belge göndermelerine gerek yoktur."                        
2-Özgeçmiş ve Yayın Listesi                        
3-Diploma ve Mezuniyet Belgeleri (e-Devlet üzerinden doğrulanabilir karekodlu alınan belgeler de geçerlidir.)                        
4-Fotoğraf (Güncel olmak kaydıyla, dijital ortamda bulunan vesikalık bir adet fotoğrafın veya fiziki vesikalık bir adet fotoğrafın taranarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.)                        
5-T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi                        
6-Doçentlik Belgesi ( e-Devlet üzerinden doğrulanabilir karekodlu alınan belge de geçerlidir.)                        
7-Hizmet Belgesi ( Üniversitemiz dışında herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar, daha önce çalışıp ayrılsalar dahi bu belgeyi yükleyeceklerdir. Üniversitemiz içinden başvuru yapacakların bu belgeyi yüklemelerine gerek yoktur. ( e-Devlet sisteminde bulunan HİTAP Hizmet Dökümü üzerinden alınacak belgeler de geçerlidir.)                        
8-Bilimsel Araştırma ve Yayın Dosyası (Kılavuzda belirtildiği şekilde ekleyiniz)                        
"9-  a) Başvuru Formu [Başvurulacak kadronun Temel alanına ait Başvuru Formunun doldurulduktan sonra ıslak olarak imzalanması ve bu şekliyle taranarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.   (https://personel.mu.edu.tr/tr/dokuman adresinde yer alan Başvuru Formu)]
b) Profesörlük takdim çalışması (Sisteme yüklenmesi gerekmektedir.)"                        
10- a) Doçentlik Sözlü Sınavı Başvuru Dilekçesi Doçentliğini sözlü sınava girerek alanlar hariç, [Bu dilekçenin doldurulduktan sonra ıslak olarak imzalanması ve bu şekliyle taranarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir. (Profesör ve doçent kadrosuna başvuru yapan ve sözlü sınava girecek adaylar için) ]                       
Doçentlik Eser  İncelemesinden  geçerek doçent  ünvanı  almış  ancak sözlü  sınava  girmemiş  profesör  ve  doçent  adaylarının;  sözlü  sınavları  ilan  başvuru  süresi  tamamlandıktan  sonra  Üniversitelerarası  Kurul  (ÜAK)  tarafından belirlenecek jüriler tarafından yapılacaktır. (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Koşulları Yönergesi'nin 5 inci maddesi )                        
"b) 06 Mart 2018 tarihli ve 30352 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 7100 sayılı Kanunla Üniversitelerarası Kurul tarafından yapılan doçentlikte sözlü sınavın kaldırılmış olması nedeniyle, bu tarihten sonra doçentlik ünvanı alan ve sözlü sınava girerek başarılı olan adayların, e-Devlet üzerinden doğrulanabilir karekodlu alınan “DOÇENTLİK SÖZLÜ SINAV BAŞARI BELGESİ”ni Doçentlik Belgesi ile birlikte yüklemeleri gerekmektedir."                   
c) Yabancı Dil Belgesi ( e-Devlet üzerinden doğrulanabilir karekodlu alınan belgeler de geçerlidir.)                        
11- Deneme Dersi Dilekçesi (*Genel açıklamalar 7. madde kapsamında başvuru yapacak adaylar için) (Bu dilekçenin doldurulduktan sonra ıslak olarak imzalanması ve bu şekliyle taranarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.)                        

 

İLAN NO BİRİM BÖLÜM ABD /PROGRAM ÜNVAN DER. AÇIKLAMA
ÖÜ202495 Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve
Ulaştırma Teknolojileri
Gemi İnşaatı Dr.Öğr.Üyesi 5 Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, Deniz Teknolojisi Mühendisliği veya Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği lisans mezunu olmak. Doktorasını tasarım çalışmaları alanında yapmış olmak. Gemi, yat tasarımı ve hidromekaniği konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
ÖÜ202496 Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Temel Eğitim Dr.Öğr.Üyesi 1 Doktorasını Sanat Tarihi Anabilim Dalında yapmış olmak. Lisans düzeyinde ders vermiş olmak ve çağdaş sanat üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ202497 Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Havacılık Yönetimi Doçent 1 Doçentliğini Uçak-Havacılık-Uzay Mühendisliği Bilim alanında almış olmak. Havalimanları ve uçak bakım alanlarında yayınları olmak.
ÖÜ202498 Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Havacılık Yönetimi Dr.Öğr.Üyesi 5 Yüksek lisans ve doktorasını Sivil Havacılık Yönetimi Anabilim Dalında yapmış olmak. Havaalanı ve çevre yönetimi gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ202499 Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Marina ve Yat İşletmeciliği Dr.Öğr.Üyesi 2 Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Anabilim Dalında yüksek lisans yapmış olmak. Doktorasını İşletme Anabilim dalında yapmış olmak. Marinacılık ve marina işletmeciliği alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
ÖÜ2024100 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Öğretim Teknolojileri Profesör 1 Doktorasını ve doçentliğini Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi alanında almış olmak. Açık ve uzaktan öğrenme, çevrimiçi öğretim, dijital yetkinlik ve dijital bölünme konularında kuramsal ve uygulamalı çalışmaları olmak.
ÖÜ2024101 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Öğretim Teknolojileri Doçent 1 Doktorasını ve doçentliğini Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi alanında almış olmak. Makine öğrenmesi, teknoloji kabulü, programlama, öz-yeterlik ve eğitim bilişim ağı (EBA) ile ilgili çalışmaları olmak.
ÖÜ2024102 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretim Dr.Öğr.Üyesi 2 Doktorasını Eğitim Programları ve Öğretim alanında yapmış olmak. Program geliştirme ve öğretimde dijital oyunlar alanında çalışmaları olmak.
ÖÜ2024103 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi Dr.Öğr.Üyesi 3 Yüksek lisans ve doktorasını Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yapmış olmak.
ÖÜ2024104 Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Okul Öncesi Eğitimi Dr.Öğr.Üyesi 2 Doktorasını Okul Öncesi Eğitimi alanında doktora yapmış olmak. Okul öncesi dönemde sosyal veya finansal
okuryazarlık üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ2024105 Fen Fakültesi Biyoloji Botanik Dr.Öğr.Üyesi 1 Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Biyoloji alanında yapmış olmak. Makrofunguslar ve istilacı risk değerlendirilmeleri gibi konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ2024106 Fen Fakültesi Fizik Yoğun Madde Fiziği Dr.Öğr.Üyesi 1 Doktorasını Fizik Anabilim Dalında yapmış olmak. Yarı iletkenler, sitosensörler ve süperkapasitörler konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ2024107 Fethiye İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği Profesör 1 Doçentliğini Turizm bilim alanında almış olmak. Deneyimsel pazarlama, etkinlik turizmi, macera turizmi, işveren markası gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024108 Fethiye İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bilişim Sistemleri Doçent 2 Doçentliğini Yönetim Bilişim Sistemleri alanında almış olmak. Karar destek sistemleri, iş zekası, bilgi ve belge yönetimi gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024109 Fethiye Sağlık Bilimleri
Fakültesi
Hemşirelik Çocuk Sağlığı ve
Hastalıkları Hemşireliği
Profesör 1 Doçentliğini Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında almış olmak.Çocuklarda ağız sağlığı, bağımlılık,
güneşten korunma ve beslenme konularında çalışmaları olmak.
ÖÜ2024110 Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik İç Hastalıkları Hemşireliği Dr.Öğr.Üyesi 2 Doktorasını İç Hastalıkları Hemşireliği alanında yapmış olmak. Onkoloji, palyatif bakım, konstipasyon ve refleksoloji uygulaması alanlarında çalışmaları olmak.
ÖÜ2024111 Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Yaşlı Bakımı Dr.Öğr.Üyesi 1 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Yaşlı bakımı ile ilgili çalışmaları olmak.
ÖÜ2024112 Fethiye Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Sebze Yetiştirme ve Islahı Dr.Öğr.Üyesi 3 Bahçe Bitkileri Bölümü lisans mezunu olup, Sebze Yetiştirme ve Islahı Anabilim Dalında doktora yapmış olmak. Sebzeler ve doğal faktörler üzerine çalışmalar yapmış olmak.
ÖÜ2024113 Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bitki Koruma Dr.Öğr.Üyesi 1 Yüksek lisansı ve doktorasını Biyoloji Anabilim Dalında yapmış olmak. Bitki stres fizyolojisi, bitkilerde farklı ağır metallerin toksitesi üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ2024114 Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Yaşlı Bakımı Dr.Öğr.Üyesi 5 Gerontoloji lisans mezunu olmak. Yaşlı Sağlığı alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Yaş ayrımcılığı (ageism) alanında çalışma yapmış olmak.
ÖÜ2024115 Milas Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon İşletme Yönetimi Profesör 1 Doçentliğini Tarım Ekonomisi alanında almış olmak.
ÖÜ2024116 Milas Veteriner Fakültesi Klinik Öncesi Bilimler Veterinerlik Patolojisi Dr.Öğr.Üyesi 3 Veteriner Fakültesi lisans mezunu olmak. Doktorasını Veteriner Patolojisi alanında almış olmak.
ÖÜ2024117 Milas Veteriner Fakültesi Temel Bilimler Veterinerlik Anatomisi Profesör 1 Veteriner Fakültesi lisans mezunu olmak. Doçentliğini Veteriner Anatomisi alanında almış olmak. Osteoloji, osteoarkeoloji (zooarkeoloji), palaeanatomi ve antik DNA gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024118 Muğla Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Dış Ticaret Doçent 1 Uluslararası İlişkiler lisans mezunu olmak. Doçentliğini Yönetim ve Strateji alanında almış olmak. İşe yabancılaşma, iş becerikliliği, nepotizm gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024119 Muğla Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Kimya Teknolojisi Doçent 1 Kimya lisans mezunu olmak. Yüksek lisans ve doktorasını Kimya alanında yapmış olmak. Doçentliğini Kimya alanında almış olmak. Mantarlar üzerine çalışmaları olmak.
ÖÜ2024120 Muğla Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Yerel Yönetimler Profesör 1 Doçentliğini Yönetim Bilişim Sistemleri alanında almış olmak. Girişimcilik, işletme yönetimi ve oyunlaştırma gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024121 Muğla Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Doçent 1 Doktorasını ve doçentliğini Organik Kimya Anabilim Dalında almış olmak. Deniz ve bitki farmakognozisi alanlarında çalışmalar yapmış ve alanında yurtdışındaki üniversitelerde misafir araştırmacı olarak çalışmış olmak.
ÖÜ2024122 Mühendislik Fakültesi (*) Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Yazılımı Doçent 1 Doçentliğini Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Bilim alanında almış olmak. Biyoinformatik ve Hesaplamalı Biyoloji doktora derecesine sahip olmak. Biyoinformatik ve/veya Hesaplamalı Biyoloji alanında yayınları olmak.
(Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024123 Mühendislik Fakültesi (*) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kompozit Malzemeler Dr.Öğr.Üyesi 3 Metalurji ve Malzeme Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Doktorasını Polimer Bilim ve Teknolojisi veya Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinde yapmış olmak. Kompozit
malzemeler alanında çalışmaları bulunmak (Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024124 Mühendislik Fakültesi (*) Yazılım Mühendisliği Yazılım Mühendisliği Doçent 1 Doçentliğini Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği Bilim alanında almış olmak.
Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024125 Mühendislik Fakültesi (*) Yazılım Mühendisliği Yazılım Mühendisliği Dr.Öğr.Üyesi 3 Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü veya Yazılım Mühendisliği Bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Doktorasını Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği veya
Yazılım Mühendisliği alanlarından birinde yapmış olmak. (Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024126 Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Diyetetik Doçent 2 Beslenme ve Diyetetik lisans mezunu olmak. Doçentliğini Beslenme ve Diyetetik alanında almış olmak. Kanser ve beslenme konusunda çalışmaları bulunmak.
ÖÜ2024127 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Dr.Öğr.Üyesi 1 Yüksek lisans ve doktorasını Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalında yapmış olmak. Cerrahi alan enfeksiyonları, ağrı yönetimi, günübirlik cerrahi, yaşam kalitesi gibi konularda çalışmaları bulunmak.
ÖÜ2024128 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Çocuk Sağlığı Hemşireliği Dr.Öğr.Üyesi 5 Yüksek lisans ve doktorasını Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalında yapmış olmak. Pediatrik üroloji, beslenme, uyku, akran zorbalığı gibi konularda çalışmaları bulunmak.
ÖÜ2024129 Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Spor Yöneticiliği Profesör 1 Doçentliğini Spor Bilimleri temel alanından almış olmak. Spor kulüplerinde yönetim ve iletişim gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024130 Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi İşleme Teknolojisi Dr.Öğr.Üyesi 1 Su Ürünleri Mühendisi olmak. Su ürünleri mühendisliği anabilim dalında doktora yapmış olmak. Sucul algler, balıklar ve kabuklu su canlılarının işlenerek değerlendirilmesi alanlarında çalışmaları olmak.
ÖÜ2024131 Teknoloji Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bilgisayar Bilimleri Profesör 1 Doçentliğini Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Makine öğrenmesine dayalı görüntü, ses tanıma, açıklanabilir yapay zeka, IoT tabanlı sistemler gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024132 Tıp Fakültesi (*) Cerrahi Tıp Bilimleri Acil Tıp Doçent 1 Acil Tıp uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Acil serviste periferik perfüzyon ölçümünün klinik kullanımı üzerine çalışmalara sahip olmak.  (Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024133 Tıp Fakültesi (*) Cerrahi Tıp Bilimleri Anestezi ve Reanimasyon Profesör 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Romboid interkostal plan bloğu, erektör spina plan bloğu ve pektoral bloklarla ilgili çalışmaları olmak. Ulusal ve uluslararası resmi
organizasyonlarda plan blokları kursunda eğitici olarak görev almış olmak.  (Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024134 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Doçent 1 Genel Cerrahi uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Laparoskopik kolon cerrahisi ve obezite cerrahisi üzerine eğitim almış olmak. Kolon kanseri ve hepatosellüler kanser üzerine çalışma yapmış olmak.
ÖÜ2024135 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Göz Hastalıkları Doçent 1 Göz Hastalıkları uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Limbal kök hücre ve in vivo konfokal mikroskobi ile ilgili çalışmaları olmak. Kornea nakil ve labaratuvar yöneticiliği sertifikası olmak.
ÖÜ2024136 Tıp Fakültesi (*) Cerrahi Tıp Bilimleri Göz Hastalıkları Doçent 1 Göz Hastalıkları uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Glokomda seton cerrahisi üzerine çalışması olmak. Oftalmoloji uluslararası yeterlilik sınavında başarılı olmak. (Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024137 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Doçent 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Jinekolojik malignitelerin ve servikal preinvaziv lezyonların etiyolojisine yönelik çalışmaları olmak.
ÖÜ2024138 Tıp Fakültesi (*) Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Profesör 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Migren hastalarında işitsel algı ile ilgili çalışması olmak. (Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024139 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Dr.Öğr.Üyesi 3 Üroloji uzmanı olmak. Avrupa üroloji yeterlilik sınavında başarılı olmak. Üreter taşlarında ESWL’nin başarısı ve penil fraktür onarımının uzun dönem komplikasyonları ile ilgili çalışmaları olmak.
ÖÜ2024140 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Profesör 1 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olmak ve doçentliğini bu alanda almış olmak. Nörogelişimsel bozuklukların etiyolojisi ile ilgili genetik çalışma yapmış olmak.
ÖÜ2024141 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Göğüs Hastalıkları Profesör 1 Göğüs Hastalıkları uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Endobronşial ultrasonografi ve yoğun bakım üzerine çalışmaları olmak. Sağlık Bakanlığı onaylı tütün bağımlılığı tedavisi eğitimi sertifikasına sahip
olmak.
ÖÜ2024142 Tıp Fakültesi (*) Dahili Tıp Bilimleri Göğüs Hastalıkları Doçent 1 Göğüs Hastalıkları uzmanı olmak ve bu alanda doçent ünvanı almış olmak. Uykuda solunum bozuklukları ve kardiyopulmoner egzersiz testi ile ilgili çalışmaları olmak. Polisomnografi sertifikasına sahip olmak. (Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024143 Tıp Fakültesi (*) Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Doçent 1 Nefroloji yan dal uzmanı olmak. Doçentliğini Nefroloji alanında almış olmak. Soliter böbrekli hastalarla ilgili ve kronik böbrek hastalarında kırılganlıkla ilgili çalışma yapmış olmak. (Açıklamalar 7. madde )
ÖÜ2024144 Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Histoloji ve Embriyoloji Doçent 1 Histoloji ve Embriyoloji alanında doçent ünvanı almış olmak ve adipoz doku kaynaklı mezenkimal kök hücreler ile ilgili çalışması olmak.
ÖÜ2024145 Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Turizm İşletmeciliği Profesör 1 Doçentliğini Finans bilim alanında almış olmak. Turizm finansmanı, muhasebesi, davranışsal finans gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024146 Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Elektrik Doçent 3 Doçentliğini Fizik alanında almış olmak. Çevresel örneklerde radyoaktivite, ağır metal ölçümü gibi konularda çalışmaları olmak.
ÖÜ2024147 Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bankacılık ve Sigortacılık Profesör 1 Doçentliğini Matematik alanında almış olmak. Finans alanında ortaya çıkan denklemleri ve polinom çözümleri gibi konularda çalışmaları olmak.

Kaynak: HABER MERKEZİ